top of page
Construction

the key to streamlined construction projects

aannemingen

Onze doelgroep bestaat uit projectontwikkelaars, architecten, aannemers en particulieren  die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor hun bouwprojecten. Wij willen hen graag laten kennismaken met onze expertise op het gebied van binnen- en buitenbepleistering, vloer- en wandafwerking, gipskartonafwerking, schilderwerken, akoestische toepassingen en binnen- en buitenschrijnwerk - ramen en deuren. Daarnaast hebben wij ook een inhouse interieurarchitect die totale renovaties kan verzorgen.

Binnen- en buitenbepleistering

 

Ons team is gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenbepleistering. We werken met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw muren er niet alleen mooi uitzien maar ook duurzaam zijn. Wij bieden verschillende soorten bepleistering aan zoals cementgebonden pleisters of kalkpleisters.

 

Vloer- en wandafwerking

 

Een goede afwerking van wanden en vloeren is essentieel voor elk bouwproject. Ons team heeft jarenlange ervaring in het leggen van verschillende soorten vloeren zoals parket, laminaat of tegels. Ook voor de afwerking van wanden en plafonds bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Gipskartonwerken 

Gyproc en Knauf zijn veelgebruikte marken in de wereld van afwerking. Vanzelfsprekend hebben wij met hen een nauwe samenwerking voor de voor de afwerking van binnenwanden en plafonds. Ons team is gespecialiseerd in het werken met deze materialen en kan elk project op maat afwerken. We bieden verschillende soorten afwerking aan zoals schilderen, behangen of betegelen.

 

Schilderwerken

 

Ons team heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van schilderwerk voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. We gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten om ervoor te zorgen dat uw gebouw er niet alleen mooi uitziet maar ook duurzaam is.

 

Akoestische toepassingen

 

Een goede akoestiek is essentieel voor elke ruimte. Wij kunnen verschillende akoestische toepassingen aanbieden om ervoor te zorgen dat uw gebouw een optimale geluidskwaliteit heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geluidsabsorberende panelen of plafonds.

 

Binnen- en buitenschrijnwerk - ramen en deuren

 

Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk zoals ramen, deuren, trappen, kastdeuren etc. We werken met verschillende soort materialen zoals hout, aluminium of PVC.

 

Inhouse interieurarchitect voor totale renovaties

 

Naast onze expertise op het gebied van afwerking hebben wij ook een inhouse interieurarchitect die totale renovaties kan verzorgen. Onze interieurarchitect kan u helpen bij het ontwerp en de uitvoering van uw project, zodat u zeker weet dat alles tot in de puntjes is geregeld.

 

Conclusie

 

MVO Projects is uw partner voor alle afwerkingen binnen bouwprojecten. Wij bieden een breed scala aan diensten aan zoals binnen- en buitenbepleistering, vloer- en wandafwerking, gipskartonafwerking, schilderwerken, akoestische toepassingen, binnen- en buitenschrijnwerk - ramen en deuren. Daarnaast hebben wij ook een inhouse interieurarchitect voor totale renovaties. Wij staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid en hebben jarenlange ervaring in de bouwsector. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende bouwproject.

bottom of page