top of page

Pleisterwerken

Pleisterwerk MVO PROJECTS.jpg

MVO PROJECTS beschikt zowel voor het bepleisteren van binnenmuren en plafonds alsook voor buitenbepleistering over degelijk vakmanschap. Afwerking gebeurt steeds met oog voor detail en volgens de specifieke wensen van onze klanten. U staat als klant centraal bij ons. We bepleisteren zowel nieuwbouw- als renovatie woningen en appartementen.

Bekleden wanden / vloeren

badkamer MVO PROJECTS.jpg

Een goed geplaatste en duurzame vloer gaat zeer lang mee. Niet alleen kunnen wij advies verlenen betreffende '' look and feel'' maar kunnen we ook advies geven  omtrent geacclimatiseerde vloeren en wanden. Wij bieden de opbouw van uw vloerplaat aan van vloerisolatie tot tegel, zelfs voor uw laminaat of parket.

Ramen, deuren & poorten

SLAAPKAMER MVO PROJECTS.jpg

Als professionals verrichten wij alle mogelijke schilderwerken zowel binnen als buiten, behang en soortgelijke wandafwerking. Wij passen ons steeds aan de noden van onze klanten aan. 

MVO projects beschikt dan ook over de mogelijkheid om rechtstreeks af fabriek verf aan te schaffen. Hierdoor kunnen wij onze prijzen concurrentieel houden.

Gipskartonwerken

gipswanden MVO PROJECTS.jpg

Door plaatsbezoek en planstudie kunnen we steeds zeer efficiënt te werk gaan. Bovendien kunnen complexe wanden (akoestisch, inbraakwerend, brandwerend,... ) steeds door ons correct uitgevoerd worden met behulp van de juiste materialen. Doordat dit één van onze specialisaties is, verliest MVO PROJECTS geen tijd bij het uitzoeken van details op de werf. Dit geeft u als klant steeds een gerust gemoed.

Schilderwerken

SLAAPKAMER MVO PROJECTS.jpg

Als professionals verrichten wij alle mogelijke schilderwerken zowel binnen als buiten, behang en soortgelijke wandafwerking. Wij passen ons steeds aan de noden van onze klanten aan. 

MVO projects beschikt dan ook over de mogelijkheid om rechtstreeks van fabrikanten verf af te nemen. Hierdoor kunnen wij onze prijzen concurrentieel houden.

Akoestische toepassingen

SLAAPKAMER MVO PROJECTS.jpg

Als professionals verrichten wij alle mogelijke schilderwerken zowel binnen als buiten, behang en soortgelijke wandafwerking. Wij passen ons steeds aan de noden van onze klanten aan. 

MVO projects beschikt dan ook over de mogelijkheid om rechtstreeks af fabriek verf aan te schaffen. Hierdoor kunnen wij onze prijzen concurrentieel houden.

bottom of page