top of page
Construction

the key to streamlined construction projects

Projectmanagement

MVO PROJECTS PLANNING

Haalbaarheidsstudie

Wij helpen u bij het realiseren van uw project vooraleer er maar één steen gezet is. Door ons van in het begin bij uw project te betrekken zijn we in de mogelijkheid uw project zo efficiënt mogelijk te coördineren. Door middel van nauwkeurige 2D tekeningen en 3D renderings kunnen wij u al een goed beeld geven van het gewenste eindresultaat. Daarnaast staan we in voor het opstellen van een budget en planning.

Projectcoördinatie

MVO PROJECTS leidt alle werkzaamheden in goede banen, voorziet problemen en treedt proactief op. Stellen er zich toch problemen, dan lossen we ze snel en efficiënt op. Bovendien houden we uw belangen voor ogen in elke fase van uw project en waken als projectmanager over kwaliteit, deadline en budget. Open communicatie zorgt ervoor dat u als klant steeds op de hoogte bent van elk detail.

MNO PROJECTS REFLECT
MVO PROJECTS WERFBEZOEK

Werfcoördinatie

Ieder weet dat geen enkel project van achter het bureau geleid kan worden. Vandaar dat wij garant staan voor onze kwalitatieve opvolging op de werf zelf. Door rechtstreeks met aannemers en klanten ter plaatse af te spreken, kunnen we vaak problemen voorkomen vooraleer deze opduiken. Daarnaast zullen we steeds de kwaliteit bewaken met behulp van innovatieve methodes.

Advies bij bouwproblemen

Wanneer U met uw huidig bouwteam vastloopt kunt u steeds beroep doen op MVO PROJECTS. Wij helpen onze klanten met allerlei bouwkundige problemen zoals bouwtechnische knooppunten die niet courant zijn. Bovendien kan u ook advies  inwinnen wanneer er uitvoeringsfouten werden gemaakt door derden. Wij gaan dan samen met u op zoek naar de meest beste oplossing voor de scherpste prijs.

MVO PROJECTS WTCB
bottom of page